Asfalt u Starom Selu / Općina Topusko - MO Staro Selo

Staro selo asfalt

Dana 03.08.2016. godine u Starom Selu održana je mala proslava povodom asfaltiranja ceste kroz selo

Općina Topusko iz sredstava namijenjenih za unaprjeđenje kvalitete života stanovnika mjesnih odbora izdvojila je puni iznos asfaltiranja ceste u dužini od 400 metara. Prije samo nekoliko dana asfalt je prošao i kroz dio Ponikvara u dužini od 700 metara.

U Starom Selu okupili su se predstavnici mjesnog odbora na čelu s predsjednikom Draganom Ćelapom i mještani, načelnik Vlado Muža i predstavnici općine Topusko, predsjednik općinskog vijeća Dragan Čučković, protojerej Mile Ristić iz topuske parohije, te predstavnici Komunalnog i izvođača radova.

Na početku sve je pozdravio predsjednik mjesnog odbora Staro Selo Dragan Ćelap, zahvalivši se svima na dolasku da uveličaju ovu svečanost.

Načelnik općine Topusko Vlado Muža u svom obraćanju zahvalio se svima koji su pomogli da se ovaj projekt realizira, te najavio za iduću godinu obnavljanje krova na društvenom domu u Starom Selu jer sadašnji prokišnjava.

Okupljenima se obratio i Mile Ristić, protojerej srpske pravoslavne crkve parohije Topusko.

Nakon obraćanja gostiju predsjednik mjesnog odbora Staro Selo Dragan Ćelap zahvalio se još jednom svima i pozvao na mali domjenak i druženje.

VIDEO