Dan Općine Topusko 2017. godine

Dan Općine

Dan Općine Topusko obilježavao se od 15. - 18.06.2017.

U četvrtak 15.06.2017. godine održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Topusko.

Na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Topusko dodijeljene su i godišnje nagrade općine. Nagrade su dobili;
- Mirko Jelekovac, svečana zahvalnica;
- Chiara Mejašič, svečana zahvalnica;
- Božica Mlađenović, svečana zahvalnica - (nagradu preuzela ravnateljica OŠ Topusko Jana Markulin);
- Mile Jakšić, povelja
- UDVDR Topusko, povelja;
- Miroslav Rus, povelja počasnog građanina

U petak je održana 4. seoska Olimpijada Korduna na stadionu NK Topusko. Oko 200 natjecatelja sudjelovalo je na olimpijadi, a natjecalo se je u deset disciplina starih i seoskih sportova. U glazbenom dijelu programa nastupili su KUD-a "SKD-a Prosvjeta" Pododbor Vojnić i KUD "Seljačka sloga" Gređani.

U subotu je odigran tradicionalni ribolovni kup.

Završnog dana obilježavanja Dana Općine Topusko i Vidova, u nedjelju 18.06.2017. u jutarnjim satima održana je sveta misa u crkvi Blažene Djevice Marije u Topuskom.

U popodnevnom dijelu programa s početkom u 17.00 sati nastupala su djeca iz vrtića, osnovne i srednje škole, te Zumba kids sa svojim plesom.

Nakon toga nastupio je KUD "Seljačka sloga" Gređani s folklornim programom.

DVD Topusko izveo je pokaznu vježbu s mladim i starijim snagama.

HVIDR-a Topusko pokazala je kako se igra viseća kuglana, podsjećamo da je ekipa HVIDR-e nekoliko godina za redom bila najbolja ekipa u Maloj ligi središnje Hrvatske.

Igrao se je i nogomet na male golove, između ostalog odigrana je i utakmica između vijećnika Općine Topusko i pripadnika DVD-a Topusko.

Na kraju programa nastupila je glazbena grupa "Ruswaj", te svojom odličnom i kvalitetnom svirkom doprinijela veseloj i razigranoj atmosferi na kraju četvero dnevnog programa obilježavanja Dana Općine Topusko.

FOTO - GALERIJA

Slike možete pregledavati direktno na stranici. Koristite se strelicama prelaskom miša preko fotografija ili tipkovnicom na next, a možete pregledati i preko cijelog ekrana klikom na obrnute strelice pored zvijezdice. Klikom na sredinu slike odlazite na Flickr galeriju gdje imate isti ovaj foto-album, ali i prethodne albume objavljene na našem Flickr kanalu.

DAN OPĆINE TOPUSKO - SVEČANA SJEDNICA (82 PHOTOS)


DAN OPĆINE TOPUSKO - ZAVRŠNA PRIREDBA (99 PHOTOS)


VIDEO SA SVEČANE SJEDNICE / SNIMKA TRAJE 47 MINUTA