Imam Admir ef. Muhić u posjeti Općini Topusko

Imam i nacelnik

Posjet povodom islamskog praznika Bajrama kojim se obilježava kraj mjeseca Ramazana

Načelnik Općine Topusko Ivica Kuzmić sa suradnicima primio je u posjet Admira ef. Muhića, glavnog imama medžlisa Islamske zajednice Karlovac i Almira ef. Šabića, imama džemata Bogovolja, a povodom islamskog praznika Bajrama kojim se obilježava kraj mjeseca Ramazana.

S njima su bili vjero učiteljica Nejla Muhić i učenici osnovne škole – pobjednici natjecanja u islamskom vjeronauku.

Imam Admir Muhić čestitao je novoizabranim čelnicima Općine Topusko, te se obratio s bajramskom porukom mira i tolerancije.

Također je naglasio dosadašnju dobru suradnju s općinom Topusko, te posebice istaknuo pomoć u organizaciji Kongresa islamske mladeži održanog u Topuskom.

Od planova vezano za aktivnosti na području Općine Topusko u džematu Maljevac, imam Muhić između ostalih naveo je uređenje mrtvačnice na mjesnom groblju u Maljevcu koje je već započelo, te pripremu za izgradnju džamije u Maljevcu jer su sadašnje prostorije ne uvjetne.

Svi sugovornici uvjereni su kako će se dosadašnja dobra suradnja nastaviti, te da će suživot ljudi različite vjeroispovijesti na našem području kakav može poslužiti za primjer biti takav i dalje.

FOTO - GALERIJA

Slike možete pregledavati direktno na stranici. Koristite se strelicama prelaskom miša preko fotografija ili tipkovnicom na next, a možete pregledati i preko cijelog ekrana klikom na obrnute strelice pored zvijezdice. Klikom na sredinu slike odlazite na Flickr galeriju gdje imate isti ovaj foto-album, ali i prethodne albume objavljene na našem Flickr kanalu.

PHOTO ALBUM (31 PHOTOS)