Javni poziv

OBAVIJESTI STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE TOPUSKO O OBOLJELIMA OD COVID-19

U Topuskom, 1.10.2020
Na današnji dan imamo jednu novooboljelu osobu od zarazne bolesti COVID-19. Osoba se trenutno ne nalazi na u Topuskom, ali se zbog prebivališta prikazuje kao oboljela na području općine Topusko. U domu za starije i nemoćne danas nema novooboljelih. Isti se i dalje nalazi pod epidemiološkim nadzorom. Molimo sve mještane Topuskog da se nastave pridržavati mjera i preporuka Nacionalnog stožera.


U Topuskom, 30.09.2020
Na današnji dan na području Općine Topusko jedna je novooboljela osoba od zarazne bolesti COVID-19 za koju je poznat izvor i mjesto zaraze. Riječ je korisniku privatnog doma za starije i nemoćne u Topuskom koji se već nalazi pod epidemiološkim nadzorom. S današnjim danom to čini ukupno 8 oboljelih osoba iz navedenog doma te se u istom nastavljaju epidemiološke mjere i nadzor. Napominjemo da se i dalje radi o slučajevima isključivo vezanim uz privatni starački dom za starije i nemoćne, a kako bi osigurali da tako i ostane molimo sve mještane Topuskog da se nastave pridržavati mjera i preporuka Nacionalnog stožera.


U Topuskom, 26.09.2020
Na današnji dan na području Općine Topusko 2 su novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Za obadvije osobe poznat je izvor i mjesto zaraze. Riječ je o jednoj djelatnici i jednoj korisnici privatnog doma za starije i nemoćne u Topuskom koji se već nalazi pod epidemiološkim nadzorom. S današnjim danom to čini ukupno 7 oboljelih osoba iz navedenog doma te se u istom nastavljaju epidemiološke mjere i nadzor. Napominjemo da se i dalje radi o slučajevima isključivo vezanim uz privatni starački dom za starije i nemoćne, a kako bi osigurali da tako i ostane molimo sve mještane Topuskog da se nastave pridržavati mjera i preporuka Nacionalnog stožera.


U Topuskom, 24.09.2020
Na današnji dan na području Općine Topusko 4 su novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o jednom djelatniku i tri korisnika privatnog doma za starije i nemoćne u Topuskom. Poduzete su epidemiološke mjere i izvidi, a isti će se nastaviti i u narednom razdoblju. Napominjemo da se radi o slučajevima isključivo vezanim uz privatni starački dom za starije i nemoćne, kako bi osigurali da tako i ostane molimo sve mještane Topuskog da se i dalje pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog stožera.