Radionica o zbrinjavanju otpada u Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" Topusko

Radionica

Voditeljica radionice bila je doc.dr.sc. Sanja Kalambura

U Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" Topusko održano je predavanje o otpadu kao vrijednom materijalu koji može poslužiti za razne svrhe, pa tako i za izradu pravih malih umjetničkih djela.

U radionici su sudjelovala četiri razreda - 3. a i b te, 4. a i b. Nakon predavanja uslijedila je radionica u kojoj su na zadanu temu: moje mjesto, svemir, livada, šuma, moj pas, moja najdraža životinja, šuma, podmorje, vaza puna cvijeća, najdraži cvijet, moja kuća i sl. učenici od raznih otpadnih materijala kao što su tekstil, koža, papir, karton, plastika uz pomoć voditeljice radionice prof.dr.sc. Sanje Kalambura i profesora izradili mala umjetnička djela.

Ovu akciju podržao je načelnik Općine Topusko koji je aktivno sudjelovao na radionici zajedno sa direktoricom Komunalnog poduzeća Senkom Žugaj Išek.

Početak je to informativno obraznih aktivnosti koje će Općina Topusko provoditi sa ciljem da se ukaže na važnost odvojenog prikupljanja otpada i recikliranja, kao i jačanja svijesti o ovom problemu.

Na kraju su se svi osvježili sokićima i keksićima koje je donirao Lions klub Lenuci iz Zagreba.


FOTO - GALERIJA

Slike možete pregledavati direktno na stranici. Koristite se strelicama prelaskom miša preko fotografija ili tipkovnicom na next, a možete pregledati i preko cijelog ekrana klikom na obrnute strelice pored zvijezdice. Klikom na sredinu slike odlazite na Flickr galeriju gdje imate isti ovaj foto-album, ali i prethodne albume objavljene na našem Flickr kanalu.

PHOTO ALBUM (19 PHOTOS)