Prijave za prioritetni popravak nekonstruktivnih elemenata obiteljskih kuća

Pozivaju se svi stanovnici Općine Topusko čije su kuće uslijed potresa nakon pregleda statičara dobile zelene naljepnice, da u Općini Topusko ili OVDJE preuzmu Obrazac prijave za prioritetni popravak nekonstruktivnih elemenata obiteljskih kuća (dimnjaci, zabatni zidovi, parapeti, krovni vijenci, pregradni zidovi, dijelovi krovišta, pokrov i krovna limarija).

Program sanacije nekonstruktivnih elemenata provodit će Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje RH Trošak popravka nekonstruktivnih elemenata (dakle koji objekt ima zelenu naljepnicu) u potpunosti će se financirati iz donacijskih sredstava akcije "Pomoć za obnovu nakon potresa" preko Središnjeg državnog ureda.

Popunjeni obrazac uz kopiju osobne iskaznice i sliku naljepnice potrebno je predati u općinu od 6. travnja do 14. travnja 2021. godine. Poželjno je znati i katastarsku česticu na kojoj je izgrađena obiteljska kuća.

Obrazac možete preuzeti pri dolasku za prijavu ili ranije u Općini Topusko ili na internet stranici općine - na vrhu teksta.