VIJESTI 2017.

Radionica o zbrinjavanju otpada

Zbrinjavanje otpada

U Osnovnoj školi "Vladimir Nazor" Topusko održano je predavanje o otpadu kao vrijednom materijalu koji može poslužiti za razne svrhe.

Čitaj više
TIKA u Topuskom

Turska razvojna agencija

U radni posjet Općini Topusko došli su predstavnici Turske razvojne agencije TIKA koordinator za Hrvatsku Haşim Koç i asistentica Darija Savić.

Čitaj više
Radni sastanak

Radni sastanak u općini

Održan je radni sastanak na kojem su načelnik općine sa suradnicima i čelnici Sisačko-moslavačke županije razgovarali o razvojnim planovima i programima.

Čitaj više
Dan sela Gređani

Dan sela Gređani

Obilježavanje je započelo paljenjem svijeća kod spomenika braniteljima „Golubica“ u zaseoku Marovići, gdje je održana i molitva za stradale u Domovinskom ratu.

Čitaj više
Dan sela Velika Vranovina

Dan sela V. Vranovina

Dana 26.08.2017. po prvi put obilježen je Dan sela Velika Vranovina. Obilježavanje je započelo sv. misom u kapelici Bezgrešnog začeća u Velikoj Vranovini.

Čitaj više
Dan Ponikvara 2017

Dan sela Ponikvari

Dan sela Ponikvari ove godine obilježavao se po drugi put. Nazočno je bilo oko 250 mještana i gostiju. Nastupio je i KUD Seljačka sloga Gređani.

Čitaj više
Dan Opcine 2017

Imam Muhić u Topuskom

Načelnik Općine Topusko Ivica Kuzmić sa suradnicima primio je u posjet Admira ef. Muhića i Almira ef. Šabića povodom islamskog praznika Bajrama.

Čitaj više
Dan Hrvatskog Sela 2017

Dan Hrvatskog Sela

Obilježavanje dana sela započelo je procesijom od crkve Blažene djevice Marije do kapelice u Hrvatskom Selu. Svetu misu vodio je biskup Jezerinac.

Čitaj više
Dan Opcine 2017

Dan Općine Topusko 2017

Dan Općine Topusko obilježavao se od 15. - 18.06.2017. Na svečanoj sjednici održanoj u Top Termama Topusko dodijeljene su i godišnje nagrade općine.

Čitaj više